Son Dakika Haberler

İzmir’de Roman gençler için mesleki eğitim ve istihdam fırsatı

İzmir’de Roman gençler için mesleki eğitim ve istihdam fırsatı
Okunma : 646 views Yorum Yap

İzmir’de Roman gençler için mesleki eğitim ve istihdam fırsatı

Konak ilçesinde yürütülen proje, 100 Roman gence özel sektörde talep gören alanlarda eğitim sunacak ve iş bulmalarını destekleyecek
İzmir’in Konak ilçesinde hayata geçirilen “Roman Gençlerin İstihdamına Yönelik Yerel Model Geliştirme Projesi,” Roman gençlere yönelik mesleki eğitim ve işe yerleştirme desteği sunarak önemli bir fırsat sağlıyor.

Proje kapsamında, 100 Roman gence özel sektörde talep gören alanlarda kapsamlı mesleki eğitim verilecek. Katılımcılar, ayrıca iş arama, özgeçmiş hazırlama ve iş görüşmesine katılma gibi genel beceriler konusunda da eğitim alacak. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından, mezun olan gençler düzenli bir işe sahip olmalarını sağlamak amacıyla İzmir’deki firmalara yönlendirilecek.

Bu proje, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye tarafından, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, İzmir İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İzmir Ticaret Odası, Ege Genç İş İnsanları Derneği, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Konak Kent Konseyi iş birliğiyle yürütülüyor.

Projeye başvurmak ve mesleki ilgi alanlarınızı belirtmek için bu bağlantıya tıklayarak başvuru formunu doldurabilirsiniz. Detaylı bilgi için Konak Belediyesi Roman Kültür Merkezine ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu içinLütfen Tıklayın  👈

Konak Belediyesi Roman Kültür Merkezi
Adres: Hilal Mah. 1215 Sok. No: 32
Telefon: (0232) 484 53 00

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)